رویداد نهال کاری در محلی به نام "سر زور زوما" واقع در بندر تاریخی گوران از سوی شرکت تعاونی توسعه روستایی گوران و با مشارکت مدیریتهای ژئو پارک جهانی قشم، سازمان محیط زیست، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سازمان منطقه آزاد قشم و مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی (سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و همراهی فعالان گردشگری و محیط زیستی در 22 دی ماه سالجاری برگزار شد. در دومین سال اجرای این رویداد مرجعیت ملی کنوانسیون تنوع زیستی (سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی)، در کاشت 3 اصله نهال جنگلهای حرای قشم توسط جوامع محلی مشارکت داشته است.
این رویداد با سخنرانی علی پوزن، مدیر عامل شرکت تعاونی گوران، سید محمد داخته، مدیر محیط زیست، سجاد اشگرف، مدیر ژئوپارک جهانی قشم، عبدالرضا دشتی زاده، رییس اداره میراث فرهنگی و میرسید احمد محیط طباطبایی، دبیر کمیته ملی موزههای ایران(ایکوم) و جمعی از مسئولان، اهدا جوایز و لوحهای تقدیر به کودکان همیار در برنامه، مراسم کاشت هزار و ۸۰۰ نهال حرا و در پایان تجلیل از همیاران ژئو پارک و فعالان گردشگری و محیط زیستی جزیره، همراه بود.
هدف از برپایی این رویداد، کمک به حفظ و احیای درختان حرا به منظور دستیابی به مفاهیم و استانداردهای شبکه ژئو پارکهای جهانی یونسکو از طریق آموزش، احیای دانش بومی و مشارکت جامعه محلی در ذخیرهگاه زیست کره حرا است.
طرح "سر زور زوما" از دو سال پیش با مشارکت شرکت تعاونی توسعه روستایی که مدیریت پارک موزه شناورهای چوبی و دریانوردی را بر عهده دارد و با همکاری استودیو معماری چهار و فعالین حوزه اکوتوریسم و محیط زیست در روستای گوران قشم آغاز شده و در نخستین سال اجرای این طرح در روستای گوران 200 اصله نهال در جنگلهای حرای قشم کاشته شد. مهمترین و تأثیرگذارترین عامل در این برنامه، مشارکت گسترده جامعه محلی و بهویژه کودکان روستاها و شهرهای جزیره است. گفتنی است، روستای گوران یکی از روستاهای ایران و از توابع بخش حرا در استان هرمزگان است. این روستا در 88کیلومتری غرب جزیره قشم و در 25 کیلومتری فرودگاه قشم قرار دارد. جنگل حرا قشم با وسعت۸۵,۶۸۶ هکتار، عنوان پارک ملی، یکی از 53 منطقه حفاظت شده در دنیا است، بندر تاریخی گوران یکی از قدیمیترین بندرگاههای جزیره قشم برای پهلوگیری و تعمیر شناورها در سالیان گذشته بوده است که وجود جنگلهای حرا در یک سو و حالت خلیجی این منطقه، به صورت موج شکنی طبیعی عمل کرده و این مکان به یک بندرگاه، قابل استفاده تبدیل کرده است.
این جزیره در یک راس خود به دلیل فشارهای ناشی از جریان های آبی در طول سالیان اخیر، از حالت نوک تیز به حالت نیم دایره درآمده و رویداد نهال کاری یادشده، با هدف کاشت نهالهای حرا برای مقاوم سازی خاک و گِل این نقطه در مقابل فرسایشهای آبی، طراحی شده و به اجرا درآمده است.