• ساعت : ۱۰:۵۵
  • تاريخ :
     ۱۴۰۴/۰۵/۱۸ 
  • تعداد بازدید : 3450
با همکاری اداره امور عشایر؛
كارگاه آموزشی تولید محصول لبنی سالم و ارگانیك در روستای نردین برگزار شد
کارگاه آموزشی تولید محصول لبنی سالم و ارگانیک توسط مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی سمنان (شاهرود) و با همکاری اداره امور عشایر در روستای نردین شهرستان میامی برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان سمنان (شاهرود)، در این کارگاه آموزشی که باهدف ارتقای دانش فنی عشایر منطقه برای تولید محصولات دامی سالم برگزار گردید، سید حمیدرضا ضیاءالحق عضو هیئت‌علمی مرکز بر اهمیت و جایگاه بهداشت در تولید فراورده‌های لبنی سنتی تأکید کرد.

وی سپس نقش بهداشت در افزایش کیفیت و ماندگاری فراورده‌های لبنی سنتی را برای عشایر منطقه تشریح کرد.

 ضیا الحق گفت: در فرایند تولید فراورده‌های لبنی، بهداشت فردی اهمیت بالایی داشته و همچنین بایستی اصول بهداشت شیرخام و مواد اولیه را رعایت کرد.

وی افزود: بسته‌بندی بهداشتی در تولید فراورده‌های لبنی سنتی سالم مهم بوده و موجب سالم رسیدن این محصولات به مصرف‌کننده می‌شود.

 ضیاءالحق در ادامه کارگاه در مورد انواع روش‌های بسته‌بندی محصولات لبنی سنتی توضیحات کاملی را جهت عشایر ارائه کرد.

جهت دریافت اخبار در کانال ایتای سازمان کلیک نمایید 

zia11_6389033359022642070.jpgzia13_6389033359080410000.jpgzia14_6389033359027908000.jpg

امتیاز :  ۲/۵۰ |  مجموع :  ۲

برچسب ها

    6.1.15.0
    V6.1.15.0